Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en saus naar keuze: peperroom, champignonroom, kruidenboter of bearnaise.
Stoofvlees met Westmalle dubbel21.00
Varkenshaasje met gesmolten brie en seizoensgroenten23.50
Varkenskroon met vleesjus & seizoensgroenten22.50
Videe18.50
Steak tartare (filet americain)24.00
Alle vleesgerechten worden met frieten, kroketten of puree geserveerd
Visgerechten
Tomaat garnaal (1 st)22.50
Tomaat garnaal (2 st)25.00
Kabeljauwhaasje met graanmosterdsaus26.00
Sliptongetjes meunière26.50
Vispannetje24.50
Scampi van het huis8st24.00
Scampi in currysaus8st24.00
Alle visgerechten worden met frieten, kroketten, krieltjes of puree geserveerd.
Om een vlotte bediening te garanderen vragen wij u om het aantal gerechten te beperken tot max. 4 verschillende gerechten per gezelschap.
Bent u allergisch aan bepaalde producten, laat het ons weten zodat de chef de gerechten kan aanpassen indien mogelijk. Aangezien wij met dagverse producten werken kan de samenstelling van onze gerechten wijzigen.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More